Tietoevry Polen utser Ework till Master Vendor

Katarzyna Wolska, Country HR Manager Polen, Tietoevry.

Kundmöte: Tietoevry

Tietoevry Polen utser Ework till Master Vendor

Tietoevry Polen har valt att använda Ework Group som enda leverantör av IT-kompetenser i Polen. Ett självklart beslut, anser Katarzyna Wolska, Country HR Manager i Polen.

Tietoevry, en global leverantör av digitala tjänster, har varit verksam i Polen sedan 2006, för att hjälpa kunder att accelerera sin digitala agenda. I Polen har företaget cirka 600 anställda och 200 underleverantörer som hjälper kunderna att leverera sina produkter och tjänster. 

– För ett företag som vårt som säljer kompetens – i vårt fall mjukvaruteknik – är människorna och deras förmågor vår största tillgång. Det gör det extra viktigt för oss att hitta rätt partner som ger oss och våra kunder rätt resurser, säger Katarzyna Wolska. 

Tietoevry Polen var faktiskt den första lokala kunden när Ework startade sin verksamhet i Polen 2015. Samarbetet inleddes med att Ework tillhandahöll matchade konsulter och skötte all administration i samband med upphandlingen.  

– Under mina 17 år i den här branschen har jag jobbat med många olika leverantörer som levererar liknande tjänster. Det vi uppskattar med Ework är att vår relation från start har byggt på förtroende, transparens och pålitlighet, säger Wolska. 

Under sex år av framgångsrik leverans och gott samarbete har Ework byggt upp den position som lett till att Ework nu är Master Vendor. Från 2022 och framåt är Ework Group enda leverantör för alla Tietoevrys kontrakterade leverantörer av IT-kompetenser i Polen. 

Katarzyna Wolska, Country HR Manager Polen, Tietoevry.
Katarzyna Wolska, Country HR Manager Polen, Tietoevry.

– För mig är Ework en garanti för professionalism samt hållna tidslinjer och full kontroll över hela servicecykeln. Jag skulle rekommendera dem till vem som helst – eller kanske inte! Då kanske de har mindre tid för oss”, säger Wolska med ett leende. 

Under de sex år Ework Group funnits i Polen har Ework lyckats inta positionen som den tredje största leverantören av IT-lösningar och tjänster för IT-sektorn i landet. Det gör Polen till Eworks tredje största verksamhetsland med 1 000 konsulter i uppdrag. 

– Tietoevry Polen är den första kunden i Polen där vi ytterligare har stärkt vår position och blivit Master Vendor. Vi har genom åren fått möjligheten att ta över samarbetet med andra leverantörer vilket nu gör oss till enda leverantör, säger Karolina Brzozowska, kundansvarig på Ework Group, Polen. 

För Karolina Brzozowska och hennes team är förtroendet att utses till Master Vendor det bästa beviset på ett väl utfört jobb. 

– Det visar att vi har ett fantastiskt samarbete och att vår kund har fått vårt fulla stöd och dragit nytta av vår förmåga att snabbt driva processerna, även i de svåraste fallen. Det visar att hårt arbete lönar sig, säger en nöjd Brzozowska.

Vi matchar konsulter med uppdragsgivare